V(zdá)Lenosti

V(zdá)Lenosti

Anotace: písnička (2015) ..jen nevím, co má znamenat.

Nějak mi není dobře…
letos.
A dnešní den si doslova užívám.
Zmáhá mě podivná lenost.
Každým dnem víc a víc,
umírám?

Všechno, co se děje mi,
děje se i na Zemi.
Či spíš je to opačně,
co je vně, je i ve mně.

Absolutně rozhozený
snažím se být přirozený.
Klidný, vlídný a veselý,
dělám, že mi nic není.

Všechno, co se děje mi,
děje se i na Zemi.
Či spíš je to opačně,
co je vně, je i ve mně.

Hledám důvod k radosti,
prý jich je ještě dosti.
(ale)
Jak mám býti veselej,
pečenej a vařenej?!
Autor el sereno, 28.04.2015
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Snizek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí