Praha centrum kultury

Praha centrum kultury

Anotace: ... jedna (ne)pracovní :D

 

Na Dni Cechu mobility 
léčim se z psychický lability 
za vokny neni mlíko a nečas že by čokla nevyhnal...

 

... Za voknem je
Vernisáž děl mlhy 
Stromy tančí větvemi výrazový tance 
Za tónů orchestru deště 
A recitálu větru

Autor Absinthe Banshee, 28.04.2015
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí