Smrtelnost

Smrtelnost

Anotace: Na bedrech obavy, které život tíží. Nepotřebné obrany, jehoš hodnotu sníží....

Na bedrech obavy,
které život tíží.
Nepotřebné obrany,
jehoš hodnotu sníží.

Obohacen smutkem,
pro skromný život.
Býti k životu dluhem,
aby život měl důvod.

Touhou nikdy nezestárnout
a zůstat navždy mlád.
Životem se jen protáhnout
a pak zkušenosti dát.

Nesmetelnost je prosraby,
kteří se smrti bojí.
Pro ty, kteří mají obavy,
že smrt se o nich doví.
Autor Luxkas, 29.04.2015
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí