JISTOTA

JISTOTA

Anotace: Poezie ze života aneb Každý den je překvapením

 

Londýn, Paříž, Řím,
kam se zase chystáš?
Mám-li se vůbec ptát.

 

Čekala, čeká a bude čekat zas,
domníváš se,
i když neslyšíš ten známý hlas.

 

Ovšem vedle knížek už neleží od dveří klíček.

 

Tvůj návrat bude zajímavý,
v podstatě trochu jako dítě, které
právě zjistilo, že už včera ztratilo míček.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 01.05.2015
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort, Olex
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ztratil motyčku...to asi nebude zajímavý...

05.05.2015 21:35:39 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí