Kino Jadran

Kino Jadran

Anotace: ?

V krajině černobílých záblesků
na zámku Chripscholm
kde duch Englchenův
se zjevuje

co říká smrt
jenž je součástí
démantů noci když září

našlapuj opatrně
v zrcadlovém sále
černých kachliček
bosou nohou potichu
na mozaikovou podlahu

nohy své dej si předtím opravit
rukama krásných Asiatek
pošli na pedikúru
své staré nohy
si nalakuj na růžovo
dříve než v proskleném kiosku
zazní gong.
Autor Li-po, 02.05.2015
Přečteno 537x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí