-Dneska jsem fakt moc-

-Dneska jsem fakt moc-

Anotace: Jedna alkoholní ;D





-Dneska jsem fakt moc-


Zdá se býti dobrým plánem

vychlastat si mozek.

Aspoň chvíli sám svým pánem,

sám sobě čistým plátnem,

kde barvou jsou zvratky,

tuž a krev panen,

souložíc za hádky.


Tak tahám depku za cecky,

chci nadojit noc.

Ratatata-rapapá,

dneska jsem fakt moc.




Autor Slechtic, 06.05.2015
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Decaturka, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy mám také chuť zmazat se pod obraz,včak neumím pít na doraz.

01.06.2015 14:53:55 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí