Básník

Básník

Anotace: ?

 
                 Básník
 
        Když jsme se plavili
        s lordem Byronem
        kolem šedých útesů
        blízko Acapulka
 
        přišlo mi divné
        proč má pistole za pasem
        když jsme od Řecka
        ještě tak daleko
 
        hleděl zasmušile do dálky
        naši veslaři veslovali
        ze všech sil
        a bylo právě poledne
        když zazněl
        na naší ponorce rozkaz
        potopit.
             
                
Autor Li-po, 06.05.2015
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí