Osvobození

Osvobození

Anotace: Každé zlo v nás se dá zničit, každý tu sílu má jen stačí se vztyčit...

S láskou i touhou

něhou i nenávistí

z pohledu druhého 

o sobě člověk mnoho zjistí

 

Bylo spousty věcí

Co o sobě jsem nevěděl

a s mnoho zloby na druhé 

po nocích jsem proseděl

 

Pak časem se ztrácel 

už i můj vlastní stín

a řekl jsem si hlupáku

ty sám se přece ze všeho viň

 

Velmi jsem ublížil 

a svou chybou ztratil

však snad není pozdě

abych zpátky se vrátil

 

Teď díky slovům tvým

chci být jako jiní

chci v sobě porazit

navždy tu zlou sviňi

 

Ty zbraň jsi mě podala

a já schovával náboj

teď už mrcha jen škube se

a halí jí smrti závoj.... 

Autor ztracený 22, 09.05.2015
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Malá mořská víla, Kett, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....zjistil jsi o sobě jistě hodně...:-))

09.05.2015 08:41:34 | Nikita44

Snad ano.. Děkuji.

09.05.2015 08:45:51 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí