SMYSL ŽIVOTA

SMYSL ŽIVOTA

Anotace: Poezie ze života aneb V čem vidíte smysl života?

 

Jaký máš smysl života?
Ptala jsem se.
Že prý šťastný bys chtěl být.

Kdy budeš šťastný?
Ptala jsem se.
Že prý nedokážeš poznat štěstí.

 

Štěstí je krásné a mizivé,
ovšem poznáš ho hned,
jakmile budeš mít pocit,
že život sladký je jako med.

 

Smysl života vidí každý v něčem jiném.
Mlč! Tiše!
/Pusa./

 

Přichází ten pocit radosti,
i když asi ne dosti,
když jen jednomu z nás podlamují se kosti.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 10.05.2015
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Draconian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí