Nadějný den

Nadějný den

Anotace: Tak by chtělo taky něco milého něžného, nadějného. Hlavně pro kamarádku.

Zas další ráno, další den,
k východu s nadějí se dívám,
že snad je to právě ten,
kdy opustí mě mé těžkosti.

Já bych přál si krásný den,
den kdy se vše změní,
přijde vyrovnanost citů,
rovnováha se světem.

Najít svůj mír a klid,
kdy duši naplní krása,
co je stálým darem,
ne dílem okamžiku.

Přitom dívat se v dál,
vnímat paprsky slunce,
i dotek vánku.

Kdy půjde to tak snadno,
nechat za sebou minulost,
bouře svého osudu,
co táhnou ke dnu,
a nechtějí pustit dál.

Tak proč by právě dnes,
neměl být ten nadějný den...
Autor sttmr, 13.05.2015
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Airen, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí