SamOMLUVA tebe se mnou

SamOMLUVA tebe se mnou

Anotace: APARTeček

 

 

Co ty víš, bídáku, vo duši?

Co vím?

… vše co ty, i to, co ani netušíš

 

A máš ji vůbec, nebo tělem klameš?

Zda klamu?

… leda tak pravdou, kterou vydávám za lež

 

A máš srdce? Srdce čisté?

Mám…

… ale na špatnym místě

 

A co víru v sebe sama?

Mám… Nemám!... Mám?

… víceméně se to mění s dnama

 

A máš vůbec pocity?... Halíš je do hávu

Mám… ale pššt

… tajím je - jak soply utřený do rukávu

 

 

A tak proč vůbec jsi?... Co z toho máš?

Všechno a nic…

 

… jako vše, co ty mi dáš…

Autor Absinthe Banshee, 14.05.2015
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: adaj, bogen, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí