Formidable, Misérable

Formidable, Misérable

Anotace: Kéž zrnko písku přesýpacích hodin by mohlo vrátit čas... Prosel bych všechny pouště světa abych ho našel...

Vždyť tenkrát jsem byl mladý

a choval jsem se trapně


Možná díky svému dětství

válel jsem se na dně


Časem žil jsem jen ulicí

nikde žádnou pevnou stěnu


Rodina už pro mě nebyla

lavičky měly noční směnu


Však tys byla tím zázrakem 

co jsi si mě povšimla


A krásně na mě mluvila

a vypadala roztomile jak rty jsi na mě špulila


Však jen střípky mnoha let

píšou tato slova


Kéž stačilo by říct pár vět

a mohl zažívat to znova


Zaspal jsem však šanci

kdy změnit svoje žití


Ale díky tobě krásko zázračná

mě zas slunce svítí


Možná už teď otvírám 

mnoho svého nitra


Ale až se ráno probudím

v mém srdci budeš i zítra


Vím čím jsi si prošla 

a kým jsi se teď stala


A mnohokrát ti děkuji

vždyt ta léta čekání



ZA TO SAKRA STÁLA!!!!! 


             Děkuji. P.



Autor ztracený 22, 19.05.2015
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

střípky let skládají obraz nacházení sám sebe...a ten pocit nalezení se, za to sakra stojí:-))

19.05.2015 21:53:46 | Nikita44

Máš pravdu stojí... A stále jsem víc a víc překvapen co v sobě a v druhých nalézám... Děkuji za milé přijetí...

20.05.2015 08:07:03 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí