Schováni pod lampičku

Schováni pod lampičku

Uprostřed noci v potemnělém domě

čas pomalu plyne

...

jen v jednom

malém

pokojičku

schováno

pod lampičku

nejedno srdce žije

 

 

Praskavé zvuky z ethenylu

zaplňují tiché chvíle,

kdy nikdo nemluví

a my jen tak

na křeslech

gauči

a

zemi

lenivě sedíme

a podléháme síle

dnešního večera

 

oči pomalu přivíráme

a

si přeji

...

abych tu už navždy zůstala

Autor roztoč_v_mé_hlavě, 20.05.2015
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí