Kavárna Barborka

Kavárna Barborka

Anotace: Jednoduchá báseň ze života aneb Kavárna v Ústí nad Labem

 

Kavárna Barborka pokladem stala se,
když vánkem a deštěm historie psala se.

 

Tisíce lidí zde své pohledy střetávají,
zvláštně se dívají,
ale v závěru se nezajímají.

 

Mnoho návštěvníku na jednom místě,
ovšem co víme?

 

Jistě jen to, že počasí dnes není
v zelené barvě,
nic už tak nepůsobí hravě.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 21.05.2015
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Draconian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí