Smutno v tichu

Smutno v tichu

Anotace: ... jen tiché pokračování Kapek..

Od Kapek k dešti posunul se čas
ticho prý léčí
a čas bývá milosrdný.
Poslední kapka krve se zastavila v těle,
poslední výdech a najednou ticho

Ani křik mé duše a volání vzhůru
nezastavilo neúprosnou dámu v černém

Je ticho, a já se snažím nemyslet,
ale mysl si dělá tak trochu co chce

728 dnů už tu nejsi a smutno je stále
snažím se, opravdu mami,
ale tak moc mi chybíš!
A tolik jsme si toho měli říct..

Kapka za kapkou,
opět padají slzy z mé tváře
kapka za kapkou se snaží vyplavit ten smutek z duše
kapka za kapkou jak zrnka písku v přesýpacích hodinách
kapka za kapkou a ticho jako v kostele,
a já bych tak ráda zase slyšela Tvůj hlas.

Mami...maminko, tak moc mi chybíš!
Autor Zma, 21.05.2015
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, Julien, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soucítím...

21.05.2015 22:15:27 | Nikita44

soucítím..v listopadu loňského roku mi zemřela maminka..

21.05.2015 20:06:52 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí