Miluje nás Smrt?

Miluje nás Smrt?

Anotace: Jednou si nás každého vezme, a nepotřebuje k tomu snubní prsten ani papír..

Smrt je tak blízko a vidí nás.
Smrt vybírá a nikdy nepřebere.
Smrt je tak blízko a škádlí nás.
Smrt volá, ale neslyší, že nechceme.

Je mi v patách a miluje mě?
Kouká mi do očí a lže mi?
Jezdí se mnou, ale nikdy neřídí.
Je hezká, mladá, chce mě?

Byla u mě a sáhla si.
Bolel chlad, já viděl ji.
Byla blízko a řekla pojď.
Nebál jsem se, šel jsem vstříc.

Řekla „ty se nebojíš?"
Bojím, ty však svou touhu ukojíš.
Ctím tě, avšak nemiluji.
Nechci tě, avšak respektuji.

Chodíš kolem, já znám tě.
Podáváš mi ruku, jé mám tě.
Dej mi pauzu a příjdi zas.
Teď holka není můj správný čas.
Autor hejlos, 22.05.2015
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Ailise Bedmin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané

22.05.2015 13:45:17 | Ailise Bedmin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí