Fotografie

Fotografie

Anotace: které se mnou navždy zůstanou...

Těch tajemných pohledů a němých slov

Musí být i na ten papír věru dost

Tisíce úsměvů i slzavých očí

Všichni co se kolem své osy rádi točí

 

Vůně inkoust a starých stránek

Nikdy nepoznajíc větru vánek

Vybledlé stáří a zašlá sláva

Zezadu napsané má láska, drahá …

 

Celý vesmír myšlenek na jednom papírku

Nebo jen to, že Tě chci mít stále nablízku

Pokud ztratím Tebe je nikdy ne

Navždy budou semnou ... Tvé fotografie

Autor Ailise Bedmin, 22.05.2015
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí