Všechno bude v pořádku

Všechno bude v pořádku

Anotace: Poeticky (se z)vracet

Smrdíš cigaretami a levným pivem
Nikdo už tě nevyvětrá
Nemůžeš to ze sebe jen tak smýt
jako z igelitového ubrusu
Uplynulé hodiny z tebe táhnou na sto honů
a polibek je nezachrání

A místo vytoužených slov a gest
-Je t'aime-
přichází jen suché rty a příslib
-Tout va bien-

Ale na tom nesejde
ať už to dopadne jakkoli
Nikdy nic není v pořádku

Autor Zina_Blitzee, 24.05.2015
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí