Pochop a žij

Pochop a žij

Anotace: ...

Život je někdy síla

a to někteří smutně nesnesou


Však jiní co by rádi žili

těm cizí ho odnesou


A i když je to pes

tak začni rvát se a šťekat


Vždyť není jen o tom

na vše se vztekat


Proč stále jen láteříš

a nadáváš na všechny


Tak přece jen zastav se

a na chvíli vydechni


Je to jen okamžik

který to potrvá


Ale uvědom si na moment

že život věčně netrvá


Zkus usmát se na druhé

a zkus být i vlídný


A uvidíš že pak večer

budeš uléhat klidný


A až ráno se vzbudíš

když v noci mohl jsi snít


Pak zase pochopíš

jakou cenu má Žít...

Autor ztracený 22, 24.05.2015
Přečteno 438x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, A42, Rozina, Nikita44
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, hledej úsměv nejprve v sobě, a když budeš zářit ty, snad bude více světla i kolem tebe :-)
Moc hezky uvažuješ, líbí se mi tvé myšlenky :-)

25.05.2015 20:37:31 | Helen Zaurak

Vřele děkuji za tvůj komentář..

25.05.2015 22:53:08 | ztracený 22

Tvá báseň je plná uvědomění..moc hezký:-)ST

25.05.2015 11:42:50 | Nikita44

Děkuji, škoda že si mnozí neuvědomují..

25.05.2015 11:44:51 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí