Báseň o něčem

Báseň o něčem

Anotace: Představit chci NĚCO, co by líbit se vám mohlo. Slyšeli jste již kdeco, co chorou zemí...

Představit chci NĚCO,
co by líbit se vám mohlo.
Slyšeli jste již kdeco,
co chorou zemí pohlo.

NĚCO, je tu od počátku
a pomáhá nám žít.
Drží v nás morálku,
jenž máme mít.

To, nazýváno bylo zázrakem,
který vysvětlit se nedá.
Lhostejnosti je opakem
a tak, pomocnou ruku dodá.

NĚCO nyní spojuje nás,
NĚCO lepším přítelem nám je.
Nikdo neviděl tu tvář,
co mění nás lokaje.

Lidé se bijí kvůli NĚČEMU,
co za pravdu si volí.
Pravda, je to k ničemu,
ale kdo nahlas to poví ?
Autor Luxkas, 27.05.2015
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Clay
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí