Záchvat vzteku

Záchvat vzteku

Anotace: Sprostej balast napsanej ve chvilce totální NASRANOSTI.


Chce se mi řvát,
chci pěstmi rozbít okno 
a střepy hodit mezi lidi
chce se mi kopat,
seřvat tě
avšak né na místě
kde všichni nás vidí.

Nejsem ten kdo se stydí,
jsem totiž držka...


Celý den jsem byl v klidu,
pak ale rozhovor s tebou zvýšil můj tep
jdi do prdele
seru na slušnost, 
spisovnost,
sereš mě ty,
sere mě svět.

Děláš ze všeho vědu,
jsem ve stresu už jen z toho, 
jak vše kurevsky dokážeš zveličit
maličkost je fatální problém
a ve mě to vře.

Jednou pošlu tě do píči.

Autor Pučik, 27.05.2015
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí