Zrcadla

Zrcadla

Anotace: Občas utíkáme před něčím, čeho bychom se měli bát nejméně.

Bojím se toho pána,
toho v zrcadlech,
co vídávám ho z rána.

***

V samotě plamenů,
na popel skličujících,
Jen voda nalézá odvahu.

***

Sedím mlčky a pozoruji ticho na zdech...
Propůjčenou tvář žaluzií...
...a reflektorů auta zář.

***

Prázdnota, jíž vyústěním je jen nicota.
Touha pálit a nebýt spálen.

***

Pavouci snů zatím pavučiny dnešní noci splétají.
Nadále chodím kolem zrcadel, ale už pouze potají...
Autor Zayo, 28.05.2015
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Petbab, Kett, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí