Hodit život za hlavu

Hodit život za hlavu

Zahodit svůj starý život za hlavu
brouzdat se kotníky písčitým dnem
odejít daleko bez sudby, bez mravu
žít v duchu naděje jen se svým snem.

Nechat se vláčet bílými oblaky
zmodralé chrpou, prolité sluncem
pít nektar života s malými zázraky
minulost navždy dala nám sbohem.

Být sobě láskou a taky oporou
nehledat štěstí, jenž sídlí v nás
dívat se na svět úsměvně s pokorou
pocítit nebe, zastavit čas.

Pocítit plnost tohoto života
ochutnat, zažít a čuchnout
vždycky se něco zamotá
hlavní je s láskou i zdechnout.

Udělat správný krok naděje
který nám rozprostře svět
než se nám život uděje
a zbude uschlý květ.
Autor Ďábel sám, 29.05.2015
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, lienka-love
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je jako lavina,která se z kopce valí,
životem všechno začíná,buď studí a nebo pálí...
život je jako pohádka,s dobrem a nebo zlem,
buď létáš si vysoko v oblacích, nebo se brouzdáš dnem...
ale život je krásný....mám ho ráda...

18.09.2015 11:03:45 | lienka-love

Pokud život dává sílu
vše kolem se děje v míru
pokud ovšem sílu bere
vše kolem se jenom se....
:(

26.09.2015 09:21:15 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí