Pro Alenku

Pro Alenku

Anotace: Mám Tě ráda. ;-)

… pořádně dívej se, zkus líp oči otevřít...

… víš, můžeš dokázat, co jenom budeš chtít...

Asi mi nevěříš, jenže já pravdu mám!

… nejspíš to je jen tím, že i já tohle znám...

 

… duha je krásná tam uprostřed mraků...

… pečlivě skryla se lidskému zraku...

Letmým pohledem Ty přece ji odhalíš.

… on nikdo nekouká pečlivě, to už víš...

 

… znám to, jak moc se občas stýská...

Energii dobře vnímám, tolik je mi blízká!

… výhodné prý je odstup mít od lidí...

… slzičky bolavý nikdo ať nevidí...

 

… umění upřímně hezky se smát...

… tak nediv se, pak s tebou leckdo je rád...

Někdy se člověk až pozastavit musí.

… a zas Ti ublížit ať někdo si jen zkusí...

 

… odkud znám jenom ty zvláštní tak plamínky...

… snadný jsou vtípky a nesnadný vzpomínky...

Konverzace věčná – stejně občas krátká.

… jsem tak moc ráda, že jsi má kamarádka...

 

… sem tam hvězda z nebe padá, čas si něco přát...

A já za tebe si přeju dobře ať je akorát.

… taky uč se, že jsem tu, když něco skříží sen...

… dávno už i pro Tebe a věř, že každej den. ;-)

Autor genca, 02.06.2015
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí