Střetnutí

Střetnutí

Anotace: někomu za zády, někomu čelem

procházím se zbytky historického středu města
po levém boku zeď okolo kostela
po boku pravém nákupní centrum, sedumdesátková sorela
za sebou rok co jsem ji neviděl
před sebou schůzku
a byl jsem mile překvapen
a znáti stud tak bych se zastyděl
místo toho zastudena sváděl
v nejlepším to utl a šel domů
vlastnímu konci zas o něco blíže
a špatné svědomí, opožděně hryže
a to se nic nestalo
Autor Monthy Tamah, 02.06.2015
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí