Ztracená

Ztracená

Anotace: Největší krása se ukrývá vevnitř

Ticho už Ti prodají jen na černém trhu,

vyrovnanost stěží dostaneš jako bonus.

Chceš klid? Tak nezapomen na zálohu,

Něco Ti nevyšlo? Tak neplakat zkus.

 

Kdy už jen pochopíš, že to nejdůležitější máš v očích,

že duše je ten hlavní hybatel?

Radši se budeš trápit,

možná i z nejbližšího mostu skočíš

A nakonec ti dojde,

že sám sobě zaplatíš nejvíc,

že v sobě máš ten hlavní ukazatel.

Autor Danuela, 09.06.2015
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí