Kontrola trola kontra la la la...

Kontrola trola kontra la la la...

Jop... řeks to dobře

Opravdu mam bezbřehou fantazii...

A kromě toho taky obdivuhodnou vůli

... K něčemu se rozhodnout

 

Umim si živě představit funkční vesmír

Kde se k Tobě už budu chovat jen tak, jak se má

... K ženáčovi

 

Ale sem strašně ambivalentní...

Nevim, jestli chci

... Umim se rozhodnout k čemukoliv

ALE NEVIM JESTLI CHCI...

 

... A dyž sme si dali tu první pusu

Řekla sem si: „A doprdele!“

... Doufám, že jen v duchu

Páč nechci vypadat jako holka

Kerá hned po prvnim polibku

Zve k análnímu sexu...

ADOPRDELE! zní mi to pořád v uších

Stejně

Stejně jako tvůj dech

Stejně jako ty hlasy v hlavě

Stejně jako ty Pocity...

 

Na kerý poslední dobou z vysoka kašlu

... Systematicky postupuju k nejvyššímu stupni

Emocionálního mršství:

Mrška

Mrcha

Mršina

 

Jop... sem schopna rozhodout se dostat si Tě z hlavy

ALE NECHCI

A v tudle chvíli

Bych byla schopna

Zaprodat svou duši ďáblu

Jen za to, abys mě ještě jednou

Zeškrabal strništem na krku

Jen nevim, jestli by se mu chtělo

Se mnou vůbec uzavírat obchodní smlouvu

Pro ten zatracenej zbytek duše...

 

Jop... Mam s takovejma Lišákama jako seš ty problém

Sama se sebou...

 

Přemejšlim vo tom

Jestli sme spolu vlastně nic neměli

Jen díky tomu, že se mi podařilo někde vyštrachat

Poslední záchvěvy sebekontroly

Přemejšlim

Jestli sem za to na sebe spíš hrdá nebo nasratá

Přemejšlim

Kolik mezi náma probíhá voltů

ALE NECHCI už čekat až uhodí blesk

A vyrazí pojistky všude na sever vod mysu Hoorn

Přemejšlim

Jak by se dala ta dodávka elektrický energie vypnout

ALE NECHCI

 

... Já to mam totiž zatraceně ráda

Ta monumentální mentální selhání

Momentální štěstí

Elektrický napětí

Nepřítomný Pocity

Dovolený pochyby

Animální nápady

Minimální dopady

... Pohledyúsměvydotekyslovaimlčenítouhyvášně

Znáš se, znáš mě...

Autor Absinthe Banshee, 11.06.2015
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí