Klesání

Klesání

Anotace: báseň plná entusiasmu

Klesání

Svět utápěl se ve sračkách...
...a já brodil se stále hloubš.
Hledal, však jen marně,
byť jen malou souš.

A každý ze zdánlivých břehů zmizel přede mnou
a tíživou tmu dělal jen větší tmou.

Dral já se vzhůru všecek silou svou,
však klesal a klesal stále hloub...
Autor Dominik Plesr, 19.06.2015
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo se hrabe ve sračkách, budiž mu souzeno, aby v nich zůstal.

23.12.2015 11:26:46 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí