Parohy

Parohy

Anotace: ...

Svou hlavu skláním hluboko, až k zemi,
tak těžce všechny parohy, nosí se mi.

A patra rostou, jak přibývají roky
a až jich bude věru dost,
pak všechny ty unavené soky,
budu propichovat, pro radost.
Autor Skrat, 23.06.2015
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Jort, Malá mořská víla, CORONATION, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí