Poslední

Poslední

Anotace: Povídala duše duši.....a doufala, že ta duše tuší.....

Nazí a upřímní,

tak, že až duše bolí.

Nikdo se neptá, chceme-li,

neptá se nikdo, na cokoli.

 

Unaveni strachem,

co bude ještě dál.

Zda prach se stane prachem,

zda i v bitvě je každý generál.

 

Do každé války zas vložíme srdce,

každému z každých nezlámeme vaz.

Myšlenky v ohradě trpkosti,

však i přesto na pomoc bližnímu svému napřažené ruce

a všechny síly zas a znova nadoraz.

Autor Danuela, 24.06.2015
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí