Kapka naděje

Kapka naděje

Anotace: Mnohdy jediné, co člověku zbývá...

Vnitřní víra v lepší cestu,
bez překážek, úskalí,
zdolat tíhy svého testu,
necítit se zoufalí.

Chopit se poslední kapky deště,
padající z prázdna mračna,
octnout se na správné cestě,
nalézt kouzla setrvačná.

Vzdálit se bouři a hromům,
skrýt se před strachem v jeskyni,
uniknout padajícím stromům,
objevit nebeskou svatyni.

Chránit svou kapku před horkem,
v dlani ji cítit a nepustit,
vydat se pravým životním krokem,
bezmoc a strach opustit.
Autor Lucie Mészárosová, 24.06.2015
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí