ČESKO

ČESKO

Anotace: Báseň ze života aneb Cestujeme vlakem z dovolené

 

 

Ploužím se vlakem domů,

 

co tak dodat k tomu - 

 

v jedné ruce kufr větší než vlastní tělo,

 

ve druhé tašku, podpaží psa - no, tak tady to má,

 

když psa se jí tahat chtělo!
Nebo by se to mělo?

Ačkoli stojící nervózní jsem to muž,

 

nikomu s kufry nepomůžu,

 

co kdyby měla ta mladá dívka v kufru třeba nůž...


(Pravděpodobnost sice nespočítám,

 jistě ale vím, že o nesení cizích věcí

 teda fakt nesním)


Pozn. O týden: Pohledný a obětavý muž hledá milou slečnu k seznámení...  

Autor KlaraKimberlyViznerova, 25.06.2015
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí