Odpouštění

Odpouštění

Anotace: Má to být dvojsmysl respektive, když někdo udělá nějakou chybu a někdo jiný ho zavrhne a nechce mu odpustit a zatvrzuje se, že ten první si odpuštění nezaslouží a pak po smrti chybujcího akorát lituje.

Jsem andělem padlým

a z ohňů pekelných

k nebi tiše hledím

prosím odpusť chybu můj hřích.

 

Chybí mi slunce zář

prosím odpusť mi otče vrať mi svatozář

že jsem před tebou skryl svůj záměr

a svou tvář

 

Žáru ohně už mám dost

zápachu spáleného masa

ďábel je ubohost

chci pryč v peklu umírám

 

Ovšem já zapomněl

na co si to hraju

hrozím ti otče spálím nebe zem tvých krajů

avšak ty mé prosby ani hrozby neslyšíš

 

Hledím k tobě a prosím prokaž milosrdenství

jak dítě prosící o sladkost

avšak vím že odpuštění příjde

až ze mě zbyde jen vybělená kost

 

Proč děláme stejnou chybu

ty i já!

že odpouštíme

až když je z chybujícího mrtvola

Autor Smile-and-Fire, 25.06.2015
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Blondý, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý námět, cítím v tom potenciál, když budeš psát, budeš se stejně lepšit... jen, prosímtě, tu hloupou anotaci...

29.01.2016 23:30:34 | Dis-Con-Nect-Ted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí