TAJEMSTVÍ, KTERÉ NENÍ PRO DVA

TAJEMSTVÍ, KTERÉ NENÍ PRO DVA

Anotace: Kdybych byla muž aneb Trochu fantazie

 

 

Nádherná žena v rudém oblečku

na zem si sedá.

 

Čeká.

 

Děvenko, pojď ke mně blíž,

však už víš.

 

Krásná jako žár vycházejícího slunce,

prudká jako jiskry hořícího ohně.

 

Pojď blíž, moje milá,

povedu tě.
Chci tě.
Obejmu tě.

 

Až ráno se probudím,

nečekám, že tě uvidím.

 

Měl bych čekat? Jsi lehčí než pírko,

tak tě jemu vrátím.

 

 

/Však jen ty chvilky si krátím./

Autor KlaraKimberlyViznerova, 26.06.2015
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Draconian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí