Děkuji

Děkuji

Anotace: ...

Kontinuitou lásky a bolesti

snad kráčím správnou stezkou ke štěstí


I když štěstí rádo klame

Bolestivou podlou lstí


Až obejmu Tvé tělo a políbím Tvé rty

to strachvání odeznělo nejsi tou lstí myško Ty


Jsi nadějí pro lepší zítřky 

Že zas se slunce usměje


Jsi modlou co mé střípky života

 pomaličku splepuje....   

 

 

 

           Jsi mozaikou mých vzdálených přání


              Které utváříš v něžný zázrak


              V poznání života po boku anděla...

Autor ztracený 22, 26.06.2015
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, A42, Jort, adaj, Nikita44, MARKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad poznám.. Děkuji ;-)

27.06.2015 22:22:45 | ztracený 22

Snad tou správnou cestou jdeš....za čas to poznáš sám..:-))

27.06.2015 08:31:43 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí