Jsme, jací jsme

Jsme, jací jsme

Anotace: Všichni jsme jiní a přitom...

JSME, JACÍ JSME

Jsme jací jsme a není to zlé,
každý máme pozitiva i negativa své.
Každý jsme jiní a přitom stejní,
zkrátka lidé neobyčejně obyčejní.

Schopnostmi i znalostmi se od sebe lišíme,
avšak společně světem lásku a radost šíříme.
Jsme jedineční a tak to má být,
i když to může jakkoli žertovně znít.

Jsme součástí tohoto světa,
který díky nám v lepší vzkvétá.
Buďme rádi za to, jací jsme,
a važme si společně každičkého dne.
Autor Lucie Mészárosová, 28.06.2015
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: ztracený 22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané..

29.06.2015 08:06:42 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí