Život v iluzi

Život v iluzi

Anotace: Chci skládat zase jako dřív


Chci skládat zase jako dřív
poslouchat srdce a rukou nechat psát slova
chci se každé ráno radovat ze života
chci vrátit čas a 
dětství prožívat znova.

Tohle je moje nová
t o u h a - jenž nedá mi spát
v hlavě mám vzpomínky které chtějí si hrát
se mnou a s dobou jenž dává mi zabrat
kéž byl by to sen co dal by se chápat

Budeš moje nová
B á s e ň - jenž křičí moje slova
občas zmatky, fráze, co se pakují dokola a znova.











https://www.youtube.com/watch?v=8I-URLwONoY


Autor Pučik, 10.07.2015
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Frr, Kett, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se předsevzetî podaří, tak jako tahle báseň :)

10.07.2015 06:15:05 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí