Slunce za mrakem

Slunce za mrakem

Otoč se ke slunci, usměj se, nejsi zde sám,
lidé okolo jsou realitou nikoli pouhý klam.
Pocity osamění jsou plné chladu a naděje,
že v časech zlých se i na tebe slunce usměje.

Proč trápit se samotou, když přátelé máš,
proč necítit se milován, vždyť ten pocit znáš.
Nech se nést paprsky, které u srdce zahřejí,
chvíle plné radosti a lásky ti následně dopřejí.

Jsou chvíle, kdy slunce za mrakem se skrývá,
asi tak to má být, v životě občas to tak bývá.
Však v očích i ten největší mrak jednoho dne zmizí,
vyjde opět slunce a bude tě čekat pouze štěstí ryzí.
Autor Lucie Mészárosová, 12.07.2015
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí