Vono To prostě asi žádnej název nemá... rači...

Vono To prostě asi žádnej název nemá... rači...

Anotace: ... páč dyž už má něco i název, začíná to bejt reálný... něgdy i víc než je zdrávo... stě další bezvýznamná hodně volná inspirace na hodně volní téma...

Mám důvodný podezření,
že něco Je tak, jak Není...
Nikdo nejsme vinný ani nevinný,
každej žijem si svý vlastní zločiny...

Sme za ně zašitý ve stejný cele-
ale každej ve svym vesmíru
Ten muj je mi moc krátkej
Ten tvuj je ti akorát, ušitej na míru...

A jestli se sejdem... někdy na propustku z lochu,
utečem a ukradnem společně Zeměplochu
A pak se dostaví recidiva
... auž bude jedno, kdo jak se na nás dívá

Budem utíkat a loupit zas a znovu,
šlohnem si i archu Noemovu
A doplujem s ní až k okrajovýmu spádu,
tam přepadnem přes okraj světa kam...?
Autor Absinthe Banshee, 13.07.2015
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí