Jedno velký (s)ucho...

Jedno velký (s)ucho...

Anotace: ... Votázky položený v odpovědi - jak běh naboso po náledí...

Sbírka: Liška a Vlk...

Prošla hvozdy, kde vítr voněl po lesních jahodách a ostružiní
... prošla hvozdy, kterým se zdaleka vyhejbali jiní

Prošla místa, kde vítr vál tak silně
... prošla místa... že i dyby tušil, tak napovídá mylně

Prošla stráně, větrem nepoznamenané
... fouká/nefouká?... nikdo neví, co zrovna si zamane

Prošla zemí, v níž k hranicím vedly značený stezky
... prošla ... prošlo to? ... dyž pršelo do větru za zvuku vohraný desky...

Přejde to? ...
Autor Absinthe Banshee, 17.07.2015
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí