Huťař penzista

Huťař penzista

Anotace: Dlouhé roky jsem pracoval v hutích, kde bylo teplo jako v pekle.

Hutě lidi vycvičí,
teplo je pak neničí,
však kdo v chladnu pracuje,
potí se a běduje.

 

Dneska huťař penzista,
je vám málem nudista,
teplo též ho umoří,
stále touží po moři.

 

Na zahradě v bazénu,
má gumovou Mařenu,
je to dobrá náhrada,
ona moře nerada.




Autor Psavec, 21.07.2015
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, ZILA78, Frr, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, hahaha :)))
Zdravím Mařenu gumovou
jistě skvěle plave
nahoru se ze dna hrabe
s naplní lehkou, vzduchovou

Tož, ať tě drží nad vodou!

21.07.2015 21:14:20 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí