Člověk

Člověk

Anotace: ...

Kormidlo pevně v rukou

A nohy vrostlé 
do dřeva
Napnuté plachty
Srdce tlukou
Od hrudní kosti
Do střeva
Sbíráme hovna
A stavíme z nich svět
Jsme osamělí
Není nám rozumět
My zapomněli
Jak znít má smysl
Vět
Jsme hovniváli
S nápisy na všech zdech
My milovali
Kdysi...
A teď nám chybí dech
Křičíme hesla 
Cizích úst
Kam v nenávisti
Chceme růst?
Krysy!
Nic víc - jen hlupáci
Měníme život
Za práci...
Jsme symptom doby
Pytláci
Jen sleduj - sleduj dobře
Takhle se ČLOVĚK
 
Utrácí...
Autor capoch, 22.07.2015
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina, jitoush, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utrácí...Vytrácí...:-D

22.07.2015 20:28:49 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí