Modlitba poutníka

Modlitba poutníka

Anotace: Při hlubším zamyšlení lze pochopit cokoliv.Cokoliv?

Modlitba poutníka

-

Vzývám Tě ráno,

přeji si život,

vzývám Tě bahno

tak, jak je libo

 

Hloupý kdo dává,

hloupější nebere,

mám přec svá práva

i svůj repelent

 

Vzývám Tě matko

přirodo v i na Zemi,

žádám jen kůzlátko,

jež vychází se všemi

 

Darovanému koni

na zuby nehleď,

i když Tě sršně honí

a Ty svou perleť

 

Autor SmallGeorge, 22.07.2015
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí