Černá kočka

Černá kočka

Anotace: neměl jsem co dělat tak jsem si zarýmoval

Kdo si počká ten se dočká,

Černá přes cestu přeběhla kočka,

Smůla se lepí mi na paty,

Vina je kočka nebo snad spíše Ty? 

 

Autor lovelorn, 23.07.2015
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí