...

...

Anotace: ...

neptáš se, neptáš se a hlas můj přesto slyšíš

jak křičí v tiché tmě do noci miluji Tě

 

ve stínu pláče žena, která Ti dala tak mnoho

a Tvůj stín se v anonymitě směje

 

sobecky se ptáš posledních vzpomínek

zda jsi chtěl zda dotek stál za všechny hříchy

 

rozbila jsi mi srdce, na sto tisíc malých kousků

tak jako kdysi já Tobě

Autor jurij, 03.08.2015
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Aida, Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Frr, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a je dobré srdce slepovat?

03.08.2015 21:48:32 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí