Cesta do minula

Cesta do minula

Anotace: ....

- Na břehu z pískovce
jsi sledovala klidnou hladinu 
 
Byla jsi perlou lastury
co ukrývá svou nevinu
 
Noční cestou lesem zářila jsi
jak světluška plna tajů 
 
Když provázela jsi nás cestičkami
kouzlem máchových krajů
 
A ten náš drobeček hrdina
choval se tak statečně
 
Dala jsi mu svoji sílu
smekám a děkuji ti srdečně
 
Šli jsme cestou místami 
co v našich srdcích už se neztratí
 
Teď tys byla co měla sílu
já jen se chytil opratí
 
Prožil jsem svůj sen
co se po nocích mě zdával
 
Po těch letech jako král 
jsem s malým princem a královnou
 
 
 
            Naším místům mával... 
 
 
   Tenkrát jsme to utopily v hlubině...
 
 
                    Vzpomeň si
 
                          Děkuji.....
 
 
 
Autor ztracený 22, 07.08.2015
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, bogen, Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná je Tvá cesta do Minula.
Ráda jsem dala..ST..

08.06.2020 21:59:19 | Jaruška

Ač jemná a plná citu, přijde mi nesmírně smutná... líbí se mi uvnitř básně tvoje : děkuji...

:-)

07.08.2015 18:15:39 | Helen Zaurak

Asi máš pravdu Helen... Děkuji...

07.08.2015 20:46:07 | ztracený 22

..ještě dohořívá nostalgie s doutnající krásou pocitů.. v tichosti topící se klíč hozený na hladinu zapomnění v klidu našel své dno a zůstává navždy minulostí.. krásná báseň ST

07.08.2015 13:14:38 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí