Vítězný den

Vítězný den

Anotace: naplnit sen

Konečně vyhrát nad hloupostí

chci nosit zbraň
jít v rovném šiku
čelem se bít
bez zlosti
klidná
a tasit v pravém
okamžiku
seknout a zabít
tu sedmihlavou saň

hlubokou jámu
do ní hloupost hodit
zakopat,přikrýt
zakázat zemi plodit
jen kmínek rozmarýny
na kámen nápis
,,Zemřela hloupost ze své viny"
Autor stravla, 07.08.2015
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí