Zvykám si

Zvykám si

Anotace: ...................

dnes
více než kdy jindy
cítím čas
olověný frak
jež nelze svléci

 

dusí mě
svírá
hutný kanafas
lapen jsem vteřinou
kterou již nechci

 

jakmile pomine
vykane další
a za ní v řadě
čeká jich nespočet

 

bez času žíti
bylo by snažší
ale na jeho základech
je postaven svět

 

a tak si zvykám
na tíhu vteřin
na řádky v kůži
na šedou ve vlasech

 

zvykám si
že až moc přesně měří
a hledám sílu
v budoucích dnech

Autor James Libustka, 11.08.2015
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné upřímné.

03.04.2024 15:26:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí