Vítězná

Vítězná

Anotace: aneb motivační :)

Teplo se rozlévá
a tíha mizí
Tohle tě zabíjí,
říkala!
S úsměvem vzpomíná,
že měla krizi.

Ta chuť se veselit,
jenom se smát,
strach to však kazí,
že přijde pád.

A co když přijde..?
Už na to nemysli!
Běž si spíš zaběhat,
to hlavu vyčistí.

A co kyž nemyslím?
Pak to bude tak,
že to co bylo,
bude i pak.
Autor Esmi, 12.08.2015
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí