Jsem

Jsem

Anotace: Autor zde vyjadřuje své občasné pocity.

Jsem stín,co po ulici kráčí,
v davu lidí se ztrácím.

Jsem jak kouř,co do nebe se vznáší,
a od ohně jsem stále delší.

Jsem jak pára nad hrncem,
jsem jak pták co před zimou prchá za sluncem.

Cítím se někdy jak Duch,
Který jen tak světem bloudí.

Jsem jak vzduch,
který je pln částic a jiného harampádí.

Někdy se cítím jak bůh,
co šunky si válí u nebeské brány.

Svět mi připadá jak verš co má začátek,ale ne konec.
Jen všemocný ví,kdy jednou zazvoní všem zvonec.

Mám v sobě duši,co zoufale doufá,
že doba k ní nebude skoupá
a čeká,co bude dál.
Autor Johnny 96, 16.08.2015
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí